Over Mij

Wie ben ik?

Ik ben Katrien Mesuere.

Een jonge vrouw vol passie, nieuwsgierigheid en met lange voelsprieten.

Naast sensitief coach ben ik ook partner, meter, zus, dochter en ervaringsdeskundige. Mocht je het je afvragen: die gekke achternaam spreek je uit als 'mezure' en is van West-Vlaamse afkomst, net zoals mijn ouders.
Raadsel opgelost ;)

Mijn levensverhaal heeft er toe geleid dat ik nu anderen ondersteun en coach. Meer over mijn verhaal lees je in mijn blog en mijn e-book.

Katrien Mesuere - sensitief coach
Hoe werk ik?

In mijn praktijk werk ik niet met een vaste methodiek, maar op een manier die bij mij past.

Dit mag je verwachten:

  • Duidelijkheid over jouw doel van onze tijd samen
  • Een praktische kijk op je verhaal
  • Concrete, haalbare dingen om uit te proberen die je zullen helpen
  • Begeleiding tussen consulten in
  • Een handleiding voor jezelf zodat je ook aan anderen kan uitleggen wie jij bent
Waarom doe ik wat ik doe?

Ik heb me lang anders en raar gevoeld. Regelmatig zat ik met mezelf in de knoop, voelde ik me te soft en eenzaam in de groep. De juiste begeleiding vinden was behoorlijk moeilijk. Ik zocht en vond mijn toevlucht in de natuur (en het fotograferen er van). In het bos of al wandelend voelde ik me goed zoals ik ben. De natuur is nog steeds mijn rustplek. Met Groenewoud Coaching wil ik ook jou die rustplek geven.

In de opleiding sociaal werk vond ik wat ik zocht: kennis en inzicht in mensen. Het werkveld bleek echter niet te passen bij wat ik echt wilde: mensen helpen om zichzelf te versterken.

Ik geniet ervan om te zien hoe mensen hun uniek zijn leren omarmen en echt gaan staan voor wie ze zijn. Iets dat ik vroeger zelf moeilijk vond. Ik wil vermijden dat anderen ook zo'n moeilijke en lange zoektocht hebben zoals ik had. Dus was een eigen praktijk een logische stap die ik met heel mijn buikgevoel gezet heb.

In mijn praktijk kijk ik samen met jou waar je over struikelt, hoe je deze struikelblokken kan aanpakken en waar jouw schat verborgen zit. Dat zijn de elementen om echt je eigen leven te gaan leiden. Want 'Daar waar je struikelt, ligt je schat'.

Mij en vooral jezelf beter leren kennen?